娱乐新地带论坛  

返回   娱乐新地带论坛 > 休闲娱乐 > 『肇庆水吧』

『肇庆水吧』 讨论身边事,心情原创,灌水以及同城交友,聚会...

发表新主题 回复

主题工具 显示模式
旧 2005-11-25, 01:20 AM   #11
No1504
F货
核心会员
级别:36 | 在线时长:1468小时 | 升级还需:49小时级别:36 | 在线时长:1468小时 | 升级还需:49小时级别:36 | 在线时长:1468小时 | 升级还需:49小时

F货 的头像

注册日期: 2005-04-29
住址: 8850十一组
现金:3173金币
资产:3191金币
F货 正向着好的方向发展
回复: 【分享】开个贴俾各位商家申下苦既,无论系边行边业都得,各位消费者都可以入来发表下意见,讲得唔好既即管叼,愿买卖两家都能和睦相处

何解吖?都无零件啦?你修电脑点修架?如果修好一个月内出现其它毛病(即唔系同一个故障),你会免费帮距修吗?(客人通常会好客气甘讲Ed叫做保修!)修手机唔同,如果短期内(哪怕系一个月甘长噶时间)机件出现其它问题,都要同距整噶,人家话系你搞坏既你都无办法,E种人我见过唔少,一系有心来搏朦既,一个就系无知既文肓,好似修过一次之后距如机永远唔会再出门题甘!去医院睇感冒距都唔敢包你唔会发热啦

F货 的签名
诺基亚,索爱,三星,HTC,MOTO,LG,酷派全系列升级解锁改中文,解决三星,HTC,MOTO,GOOGLE等刷死造成的不联机,砖头半砖修复,修复IPHONE,三星三无,IPHONE越狱激活解锁,代客查询诺基亚手机产地保修期,出售诺基亚,三星,黑莓,IPHONE解锁码。
刷一切手机,解全球网锁!
电话13286512111
F货 当前离线  
回复时引用此帖
旧 2005-11-25, 01:05 PM   #12
No1504
F货
核心会员
级别:36 | 在线时长:1468小时 | 升级还需:49小时级别:36 | 在线时长:1468小时 | 升级还需:49小时级别:36 | 在线时长:1468小时 | 升级还需:49小时

F货 的头像

声望: 31
回复: 【分享】开个贴俾各位商家申下苦既,无论系边行边业都得,各位消费者都可以入来发表下意见,讲得唔好既即管叼,愿买卖两家都能和睦相处

工作日记:我今日又赖野吖,有无边份工无甘大风险架?
F货 当前离线  
回复时引用此帖
旧 2005-11-25, 01:41 PM   #13
No3305
QQ42089452
热心会员
级别:6 | 在线时长:75小时 | 升级还需:2小时级别:6 | 在线时长:75小时 | 升级还需:2小时级别:6 | 在线时长:75小时 | 升级还需:2小时

QQ42089452 的头像

注册日期: 2005-11-12
住址: 广东肇庆
现金:4492金币
资产:34492金币
声望: 14
QQ42089452 正向着好的方向发展
难过 回复: 【分享】开个贴俾各位商家申下苦既,无论系边行边业都得,各位消费者都可以入来发表下意见,讲得唔好既即管叼,愿买卖两家都能和睦相处

我这行仲惨啦。打份工粮又唔多。仲要成日担惊受怕。好似做贼甘。唉!真系讲出来都心酸。朝朝早返来开着台电脑。想玩玩游戏。打打牌成日要但心背后老细忽然出现。。唉。都系唔讲甘多啦。成日要望背后。费事倾多几句老细望住都唔知添。

QQ42089452 的签名
只有我才配用——这个字。谁敢盗用*毙谁。:cool:
头像就是本人,说不的拉出去
本版主头衔已申请国家专利,如有盗用必负上法律责任。
帅哥 QQ42089452 当前离线  
回复时引用此帖
旧 2005-11-25, 08:59 PM   #14
No1504
F货
核心会员

F货 的头像

声望: 31

今日有客户罗来8250来换电子,板机来既.谂住无乜事既,於是就接佐.仲边拆边同距讲距台系板机,唔耐用架,仲提醒距用噶时候要小心D.换好之后教好时间,关机,罗电池出来(试下个电子有无起作用).其间帮距扫佐下D尘.两分钟之后装上电池开机,一样要教时间喔,唔通系装得唔好?就同距讲再装多次,如果唔得既就系台机唔得啦.重装之后,上好罗丝开机,惨,点都开唔到.电池有电噶,检查过,字库无反应啦.呜呜~~板机噶电路好叼架,同正常噶机唔同,又难修!我就无办法搞唔到啦,叫行家帮拖咯.无计啦,又做佐锅蚀本生意!虽然唔关自已事,而且整个拆机过程个客都响度睇住,但人家会同你分担个费用吗?如果你唔同人整好既,去到边同唔够人讲噶,E个就系我地E行噶苦况,依家板机又多,又难整,就系系正规机噶质量都好差,有时候D机一拆就坏噶,遇到甘噶情况只能怪自已唔好彩啦!早就谂过转行,但处已乜都唔识,唔知做乜好,有好心人指条明路来吗?
F货 当前离线  
回复时引用此帖
发表新主题 回复

书签

发帖规则
不可以发表新主题
不可以发表回复
不可以上传附件
不可以编辑自己的帖子

启用 BB 代码
论坛启用 表情符号
论坛启用 [IMG] 代码
论坛禁用 HTML 代码

论坛跳转

所有时间均为北京时间。现在的时间是 11:19 AM

©2003-2024 1819.net All rights reserved.