娱乐新地带论坛

娱乐新地带论坛 (https://bbs.1819.net/index.php)
-   『游戏天地』 (https://bbs.1819.net/forumdisplay.php?f=4)
-   -   咁閪CHEAP..就唔好搞CS比赛啦..扑你个街.. (https://bbs.1819.net/showthread.php?t=1669)

mazt 2005-01-21 04:26 PM

咁閪CHEAP..就唔好搞CS比赛啦..扑你个街..

搞你个閪CS比赛咩...奖金都冇.....扑你个臭街啊......打来有閪意思啊....
正死老豆....有冇人打比赛啊????????....要打现金.......队伍: FREESTYLER
打就揾 CHOTTO 啦......!!

Tony 2005-01-21 07:21 PM

回复: 咁閪CHEAP..就唔好搞CS比赛啦..扑你个街..

送钱也只送给队员,送俾其它人对我们有什么好处?

love1860 2005-01-22 11:20 AM

回复: 咁閪CHEAP..就唔好搞CS比赛啦..扑你个街..

系之罗,,,,与其送比人地,,不如送比会员,,,妖,,,

love1860 2005-01-22 04:09 PM

果条油仔讲粗口甘无品架,,妖,,

iamr 2005-01-22 05:45 PM

为了多钱而打比赛,你为什么不去参加WCG? 赢了你们队就可以一夜成名,还有好多钱添!

系度像狗甘乱吠系没用的! 你们甘好打,去参加WCG吧!

mazt 2005-01-22 11:19 PM

吔屎啦.....冇钱打你老母啊......冇奖金学閪人搞比赛啊.....你老豆老母就系狗啦.....生咗你哋D屎忽鬼.....
搞比赛都搞得咁閪屎忽.....我冇话过我哋好打......只系睇唔起你班扑街啫......又话肇庆乜乜强人..乜乜强战队..扮神扮鬼......屎忽鬼....少少钱都唔舍得洗....睇下美京有几多人去?????鬼啊..都唔多只.....听扑街啦.....

Tony 2005-01-23 01:16 AM

如果你真系有料,即管来比赛,吾通怕左你啊,得把死人口。羸左我地先再去唱,咁中意赌钱,吾去澳门赌。

ETBENNY 2005-01-23 03:02 PM

甘无品,同你比赛都无意思!!!呼吁各位会员:“我地唔应该同D人格低的人玩的!!!”

iamr 2005-01-23 05:06 PM

mazt 可能就系传说中的2005年肇庆第一只疯狗!

love1860 2005-01-24 11:52 AM

引用:

作者: iamr
mazt 可能就系传说中的2005年肇庆第一只疯狗!

距果只死人样可以做第一,,,,不都距认第2,,都无人敢认第一罗,,

唉,,,,,,

所有时间均为北京时间。现在的时间是 04:47 AM

©2003-2024 1819.net All rights reserved. © 2024