娱乐新地带论坛

娱乐新地带论坛 (https://bbs.1819.net/index.php)
-   『游戏天地』 (https://bbs.1819.net/forumdisplay.php?f=4)
-   -   咁閪CHEAP..就唔好搞CS比赛啦..扑你个街.. (https://bbs.1819.net/showthread.php?t=1669)

mazt 2005-01-21 04:26 PM

咁閪CHEAP..就唔好搞CS比赛啦..扑你个街..

搞你个閪CS比赛咩...奖金都冇.....扑你个臭街啊......打来有閪意思啊....
正死老豆....有冇人打比赛啊????????....要打现金.......队伍: FREESTYLER
打就揾 CHOTTO 啦......!!

Tony 2005-01-21 07:21 PM

回复: 咁閪CHEAP..就唔好搞CS比赛啦..扑你个街..

送钱也只送给队员,送俾其它人对我们有什么好处?

love1860 2005-01-22 11:20 AM

回复: 咁閪CHEAP..就唔好搞CS比赛啦..扑你个街..

系之罗,,,,与其送比人地,,不如送比会员,,,妖,,,

love1860 2005-01-22 04:09 PM

果条油仔讲粗口甘无品架,,妖,,

iamr 2005-01-22 05:45 PM

为了多钱而打比赛,你为什么不去参加WCG? 赢了你们队就可以一夜成名,还有好多钱添!

系度像狗甘乱吠系没用的! 你们甘好打,去参加WCG吧!

mazt 2005-01-22 11:19 PM

吔屎啦.....冇钱打你老母啊......冇奖金学閪人搞比赛啊.....你老豆老母就系狗啦.....生咗你哋D屎忽鬼.....
搞比赛都搞得咁閪屎忽.....我冇话过我哋好打......只系睇唔起你班扑街啫......又话肇庆乜乜强人..乜乜强战队..扮神扮鬼......屎忽鬼....少少钱都唔舍得洗....睇下美京有几多人去?????鬼啊..都唔多只.....听扑街啦.....

Tony 2005-01-23 01:16 AM

如果你真系有料,即管来比赛,吾通怕左你啊,得把死人口。羸左我地先再去唱,咁中意赌钱,吾去澳门赌。

ETBENNY 2005-01-23 03:02 PM

甘无品,同你比赛都无意思!!!呼吁各位会员:“我地唔应该同D人格低的人玩的!!!”

iamr 2005-01-23 05:06 PM

mazt 可能就系传说中的2005年肇庆第一只疯狗!

love1860 2005-01-24 11:52 AM

引用:

作者: iamr
mazt 可能就系传说中的2005年肇庆第一只疯狗!

距果只死人样可以做第一,,,,不都距认第2,,都无人敢认第一罗,,

唉,,,,,,

xzcboy 2005-01-24 09:35 PM

垃圾之中的垃圾....
有种就来打吓~~~~唔系就唔好系度乱吠~~~

Cary 2005-01-25 07:09 PM

唉...D人就系得把口噶姐...打CPL赢了就有钱,10W美金啊,你又唔扑去?
强对一般都好低调di.....

logos 2005-01-26 09:19 AM

引用:

作者: ETBENNY
甘无品,同你比赛都无意思!!!呼吁各位会员:“我地唔应该同D人格低的人玩的!!!”

我认为你一入地图东南西北都分唔清...在这乱叫..有种来单挑....:D :D :D

love1860 2005-01-27 02:19 PM

无再比D无品佬系到吵了........,,,唉,,

VoiceR 2005-01-27 06:11 PM

哇.甘大件事啊,想打就打一盘咯``唔好玩人身攻击,

WoooLF 2005-02-21 08:05 PM

唉,林子大了,什么鸟都有,各位不必太在意这些DI。。。

gjxdj 2005-04-01 12:31 PM

乜你甘都有咖?讲粗口~又串~我唔话你都唔得噶!!!

jeyier 2005-04-16 03:26 PM

点甘无人品啊?比赛如果无奖金你就无来啦!起度乱吠做咩得架?败坏晒影象!你有吾系好劲抽!有本事去打WCG嘛!

Marco 2005-04-25 05:44 AM

哇```你老母只閪仔好閪串喔````

你唔好系屋K上网啊```我查到你IP去打到你閪甘啊````

zqkim 2005-04-30 12:38 PM

甘閪串噶!得巴死人口。系就出来打架啦!打閪CS啊!

monkey 2005-05-24 10:03 AM

你地就唔好系度曹啦!我们都系cs既业余爱好者黎加者,平时玩下就好啦,千奇无伤大家既感情啊!比赛系为左体现自己既个人水平,唔系为左乜野金钱方面!仲有mazt你啊!如果你真系觉得自己既水平好高我介绍你到一个专业既服务器你上去果度睇下,果度混集左好多高手加!地址:218。85。134。215:27018

kila华少 2005-06-20 06:22 PM

唔好咁粗啦............讨论啫!!!

好心有好报 2005-07-22 08:36 PM

阿KIM好野..我系B啊.

哈...打七佢啦,甘HI串.我地打架都未惊过.

阿4 2005-07-22 09:10 PM

你地好强咩.. 唔知衰.

nick 2005-07-23 09:03 AM

有料到的战队唔洗讲甘多野,有比赛大家都来抢钱姐,抢唔到都无乱叼,无影衰肇庆CS界。

Blue 2005-07-29 05:04 PM

NEW Clan, 我想約伱哋打下友誼賽囖.!

伱哋贏咗咁多,搵伱哋打錢都應該唔喺問題喇掛.?

冇理由咁屎忽掛.?

nick 2005-07-29 06:16 PM

友谊赛都要打钱,点叫友谊赛啊?
你又系边到地方个强队啊?
我地依家都唔够人,还在招人,可能同你地打唔到友谊赛啦。

Blue 2005-07-29 08:10 PM

頂唔順,咁有嘢講..
我隊垃圾隊嚟嘅,想輸下錢咋嘛.!
我又冇話自己隊喺強隊,!
妳哋隊好強咖.? 一定要強隊先可以同伱哋打.?
高鬥到...

nick 2005-07-29 08:17 PM

无啊,你甘有钱就捐比穷人啦,罗来堵,我地好穷惊输到比钱俾。
其实友谊赛同乜队打都得,但你甘窜,就唔同你打。

好心有好报 2005-07-30 06:01 PM

一睇就知条BLUE系边个啦...你地无晒印像咯咩,,难怪嘅,,,人地未比赛就已经打定电话叫定茶位去宵夜咯,点知...连路费都输埋.哈.....

kila华少 2005-08-01 12:38 PM

引用:

作者: iamr
为了多钱而打比赛,你为什么不去参加WCG? 赢了你们队就可以一夜成名,还有好多钱添!

系度像狗甘乱吠系没用的! 你们甘好打,去参加WCG吧!

哈哈...咪係....
打赢SK包你开心到死为止啊!:D

xiao_qiang 2005-09-12 03:17 PM

打CS吾好这样....你们又是.....给$打比赛都吾给

云吞仔仔 2005-10-30 04:11 PM

发生乜事来啊?

所有时间均为北京时间。现在的时间是 04:38 AM

©2003-2024 1819.net All rights reserved. © 2024